feb 132018
 

EAA2018_LOGO01_color

Com segurament sabreu aquest any se celebra el congrés de l’Associació Europea d’Arqueòlegs (EAA per les seves sigles en anglès) a Barcelona (https://www.e-a-a.org/EAA2018). Entre el 5 i el 8 de setembre es concentraran a Barcelona un gran nombre d’arqueòlegs i arqueòlogues de tot Europa, Estats Units, i altres països d’Amèrica, Àfrica, etc.

El termini per a la presentació de comunicacions (Call for papers) està obert i hi ha gran quantitat de sessions per triar. Es pot buscar la sessió que més us convingui a través del cercador situat a mitja pàgina a https://www.e-a-a.org/EAA2018/ScientificProgramme. Es pot buscar fàcilment per paraula clau o qualsevol paraula o nom dels organitzadors, el títol o el resum, etc. La data límit per a la recepció de propostes de comunicacions és el 15 de febrer.

Tingueu en compte que l’idioma oficial del congrés és l’anglès

Espero que us animeu a participar en aquest gran esdeveniment arqueològic. És una oportunitat que se celebri aquí a Catalunya i estaria molt bé comptar amb la vostra presència

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aneu a la barra d'eines