nov 202018
 
 tarjetc3b3_-homenatge-oriol-mercadal1 copia
Acte d’homenatge a Oriol Mercadal i presentació del llibre “Montlleó: el paleolític superior a la Cerdanya. Resultats de 20 anys de recerca arqueològica. Homenatge a Oriol Mercadal Fernàndez”, a la UB
El proper dijous 13 de desembre a les 19,00 hores se celebrarà a l’aula magna de la Universitat de Barcelona (C/ Montalegre, 6) un acte d’homenatge a Oriol Mercadal, organitzat pel Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques (SERP). 
A l’acte tindrà lloc la presentació del llibre “Montlleó: el paleolític superior a la Cerdanya. Resultats de 20 anys de recerca arqueològica. Homenatge a Oriol Mercadal Fernàndez”, basat en l’exposició inaugurada a Puigcerdà en setembre del 2017, sobre els 20 anys de recerques dutes a la Cerdanya per l’equip liderat pel SERP.
A l’homenatge intervindran Josep Maria Fullola, catedràtic de Prehistòria de la UB i director del SERP i Xavier Mangado, com a coordinador de l’obra. També hi participaran Araceli Martín i Oriol Olesti, que recordaran la figura de l’Oriol en relació a aspectes diversos de l’arqueologia catalana i ceretana.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aneu a la barra d'eines