feb 132014
 

Disposar de les dades correctes beneficia la comunicació i al mateix temps garanteix i protegeix als socis en l’exercici dels seus drets. Per tant, si has canviat de domicili, de telèfon, de domiciliació bancària o has modificat qualsevol altre dada, no ho dubtis, segueix el següent procediment

Per tal de renovar la bases de dades de l’associació i, a la vegada, complir amb els requeriments del marc legislatiu vigent, requerim de l’actualització de les dades personals i bancàries de cada associat. Amb aquesta finalitat, agrairíem poder disposar de la fitxa de soci corresponent amb aquestes dades degudament complimentada.

Recordem que els associats de l’Ad’AC teniu a la vostra disposició una armilla de seguretat de l’Ad’AC amb la identificació arqueòleg – arqueòloga. Per tal de facilitar el seu lliurament agriríem disposar de les vostre dades personals actualitzades

A3 Muestra Cliente

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aneu a la barra d'eines