ago 292018
 

Arqueologia al carrer EAA 2018 Barcelona

 

 

 

Arqueologia al Carrer EAA Barcelona 2018

 

Aquest mes de setembre se celebrarà a Barcelona el Congrés Anual de l’Associació Europea d’Arqueòlegs, que organitza l’European Association of Archaeologists i la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

La celebració està prevista pels dies 5 al 8 de setembre i per la qual es preveu una assistència de gairebé 3000 arqueòlegs de tota Europa i del món. Les sessions del congrés seran al Centre de cultura Contemporània de Barcelona i a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

En el marc del Programa social del congrés, adreçat al públic en general, s’han programat un seguit d’iniciatives, com són un cicle a la Filmoteca de Catalunya, actuacions de recreació històrica, i unes portes obertes de l’excavació arqueològica situada en la mateixa Facultat de Geografia i Història. També s’ha considerat la programació d’un cicle de conferències (Arqueoxerrades) per tal de donar a conèixer el patrimoni arqueològic de la ciutat a la ciutadania. És tractar de sessions obertes i adreçades al públic en general per donar a conèixer l’activitat i el patrimoni arqueològic.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aneu a la barra d'eines