ago 292018
 

ARQUEOxerrades EAA Barcelona 2018    ARQUEOxerrades EAA Barcelona 2018 -programa-

ARQUEOxerrades és un cicle de conferències organitzat en l’Any Europeu del Patrimoni i que s’inclou en el marc del programa social que s’ha organitzat amb motiu de la celebració a Barcelona el mes de setembre de la Reunió Anual de l’Associació Europea d’Arqueòlegs que organitza l’European Association of Archaeologists i la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

La celebració de l’edició d’enguany d’aquest congrés d’arqueologia a la ciutat de Barcelona és una bona oportunitat per apropar l’arqueologia i el col·lectiu d’arqueòlegs a la ciutadania. Amb aquesta finalitat amb col·laboració de la xarxa de biblioteques de Barcelona s’ha programat un seguit de conferències per tal de donar a conèixer els resultats de les principals intervencions arqueològiques que s’ha realitzat en el decurs dels darrers anys.

Es tracta d’unes sessions obertes i adreçades al públic en general que es faran els dies 6 i 7 de setembre a les biblioteques de la xarxa de cada un dels barris de la ciutat on han tingut lloc les excavacions arqueològiques. Les conferències seran impartides pels arqueòlegs i investigadors que han participat d’aquests treballs de recerca arqueològica.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aneu a la barra d'eines